Menu

Algemene voorwaarden

Prijzen en betalingswijze

Alle prijzen op de website zijn onderhevig aan druk- en typefouten. Er wordt geen aansprakelijkheid aanvaard voor de gevolgen van druk- en typefouten. Alle prijzen op de website zijn in EURO en zijn inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld. De transportkosten worden tijdens het bestelproces apart vermeld.
Facturen die naar B2B-klanten worden verzonden, moeten binnen 30 dagen na factuurdatum worden betaald tenzij andere betalingsvoorwaarden zijn overeengekomen.

Levering

Pakketten binnen België worden geleverd door BPost, PostNL of onze eigen bezorgdienst. Voor andere landen is het logistieke bedrijf afhankelijk van het land. Als u niet thuis bent wanneer de postbode komt, kan u een tweede aanbieding aanvragen via telefoon of het pakket ophalen binnen 14 dagen bij de pick-up van de transporteur. Er moet rekening gehouden worden met een levertijd van 4 tot 10 werkdagen. D.GIN is niet aansprakelijk in geval van vertraging of onvermogen om te leveren, wegens overmacht.

Overmacht betekent elke vreemde oorzaak, alsmede elke omstandigheid, die in de rede niet zou moeten komen op eigen risico. Vertraging of verzuim door onze leveranciers, verstoringen van het Internet, storingen in de elektriciteit, stoornissen in het e-mailverkeer en storingen of veranderingen in de technologie die door derden, transportproblemen, stakingen, overheidsmaatregelen, vertragingen in het aanbod, achteloosheid van leveranciers en/of fabrikanten van D.GIN evenals van hulppersonen, ziekte van personeel, worden de tekorten in hulp of vervoermiddelen uitdrukkelijk beschouwd als overmacht.

Leveringskosten

Gegevens van de leveringskosten kunnen worden geraadpleegd tijdens de online aankoop (winkelwagentje) voor de voltooiing en plaatsing van de aankoop.

Annulering en retourzendingen

Gezien de mogelijks bederfelijke aard van onze producten en de toepasselijke hygiënevoorschriften, kan de bestelling niet worden geannuleerd zodra de bestelling is verzonden. Hierdoor kunnen de goederen niet worden geretourneerd. Deze annuleringsvoorwaarden hebben geen invloed op uw rechten als de fout ligt bij D.GIN.

Beschadigde goederen

De klant is verplicht de geleverde goederen onmiddellijk na ontvangst te controleren. Als blijkt dat de geleverde goederen verkeerd, ontoereikend of onvolledig zijn, dan moet de koper deze gebreken onmiddellijk melden aan D.GIN per e-mail: support@flandersspirits.com. Eventuele gebreken of onjuist geleverde goederen moeten en kunnen worden gemeld aan D.GIN schriftelijk tot een maximum van 14 dagen na levering. De goederen moeten in de originele verpakking (inclusief accessoires en bijbehorende documentatie) en in originele staat worden geretourneerd. Inbedrijfstelling na detectie van falen, schade ontstaan na detectie van falen, vordering en/of wederverkoop na detectie van defect, doet dit recht om klacht en retour volledig ongeldig.

Intellectueel eigendomsrecht

Alle rechten zijn voorbehouden. Niets van onze webpagina mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of gedistribueerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van D.GIN.

Douane en export

Leveringen buiten België kunnen worden onderworpen aan invoerrechten, belastingen en/of douane kosten. Er wordt niet extra in rekening gebracht voor verzending of behandeling dan wat er op de check-out staat vermeld. U neemt de volledige verantwoordelijkheid voor het voldoen aan alle importregels. Als de douane uw import weigert, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele extra kosten. Er is altijd de mogelijkheid dat de douane uw pakket opent om de inhoud ervan te controleren. We proberen om zo goed mogelijk uw privacy te beschermen, een inspectie van de douane is buiten onze verantwoordelijkheid. In uitzonderlijke gevallen kan uw levering worden vertraagd door een douanecontrole. Neem contact op met uw lokale douanekantoor voor meer informatie.

Leeftijdsbeperkingen

U moet de wettelijke minimumleeftijd hebben in het land van aankoop om een bestelling bij ons te plaatsen. Door het plaatsen van een bestelling via deze website, bevestigt u dat u wettelijk toegestaan bent om alcoholische dranken te kopen. Als u de alcoholische dranken als geschenk koopt moet, zowel u als de ontvanger de wettelijke minimumleeftijd hebben voor alcoholconsumptie. Als er enige twijfel is over de leeftijd van zowel de koper en de ontvanger, kan onze koerier verzoeken om aanvullende identificatie. Als dit niet bevredigend is, is onze koerier niet toegestaan om de dranken te leveren.

Disclaimer

De informatie op onze website is alleen voor informatieve doeleinden. Alle afbeeldingen; Foto’s, tekeningen enz.; zoals gegevens betreffende gewichten, afmetingen, kleuren, geuren, aroma’s, afbeeldingen van etiketten, enz. op de website van D.GIN zijn slechts bij benadering, zijn indicatief en kunnen niet leiden tot schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst.

Geschillen

Voor alle geschillen zijn enkel de rechtbanken van Brussel België bevoegd.

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze website te bezoeken.